Pascaud behandeling

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. 
Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen en kunnen maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. 

Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. Als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf bete. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. We noemen dat bij Pascaud de Beauty-Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. 
Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

Outside Beauty: 

Schoonheid van buiten naar binnen. Dit stimuleren we met onze beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. 

Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

 

Inside Beauty:

Schoonheid van binnen naar buiten. Dit bevorderen we met onze natuurzuivere voedingssuplimenten , Nutriceuticals en reinigingskuren.
Nutriceuticals zijn voeddingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beinvloeden.

Zen Beauty:

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken.

Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreren we in onze behandelingen. Zen beauty Betekent voor Pascaud ook dat we 100% achter onze methodes en producten staan. Omdat het onze missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.